facebook
A 14:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Kvitok Arcszérum - Sárkányvér (30 ml) - gyógyító és öregedésgátló hatású

Márka: Kvitok

23,99 €
21,60 €

Készleten - szállítás ma
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 3 felhasználók.

  • Ingyenes szállítás 80 EUR

Termékleírás Kvitok Arcszérum - Sárkányvér (30 ml) - gyógyító és öregedésgátló hatású

Az egyedülálló regeneráló szérum a sárkányvér és a damaszkuszi rózsavirágvíz jótékony hatását hozza el a kozmetikai táskádba. A perui Croton lechleri fa vörös nedve erős antioxidánsokkal látja el a bőrt, hogy megvédje azt a külső hatásoktól. Segít gyorsabban begyógyítani a sebeket, halványítja a pattanásokra hajlamos, érzékeny és sérült bőr pirosságát és egyéb bosszúságait. A szérum gyönyörűen helyreállítja az érett bőr rugalmasságát, ragyogóvá teszi, egységesíti a tónusát és visszaadja természetes szépségét. Smink nélkül pillanatok alatt jól fogja érezni magát. A Kvitok kozmetikai márka Kelet-Szlovákiában, Humenné városában született. Létrehozása mögött egy szimpatikus fiatal nő, Martina áll. Az orvosi, majd a kémiai karon folytatott tanulmányai felnyitották a szemét, és Martina rájött, hogy mennyi veszélyes anyag kerül nap mint nap kapcsolatba a bőrünkkel és a testünkkel.Tanúsítványok: Leaping Bunny, PeTA
A természetes összetevők százalékos aránya: 100%
Származási ország: Made in Slovakia
Szerkezet anyaga: minősített élelmiszeripari papírdoboz, sötét üvegedény, műanyag kupak boroszilikát üveg pipettával.
Az illatanyag eredete: természetes
Hogyan lehet újrahasznosítani: A dobozt papírgyűjtőedényben, a kupakot műanyaggyűjtőedényben, a boroszilikát üveget pedig gyűjtőudvarban vagy a vegyes hulladékok között dobja ki.
összetétel: Rosa damascena virágvíz, glicerin (növényi), Croton Lechleri gyanta kivonat (sárkányvér gyanta kivonat), xantán gumi, nátrium levulinát (a levulinsav sója - természetes növényi sav), nátrium anizát (az anizinsav sója - természetes növényi sav), citromsav (citromsav - pH beállítás), nátrium-hidroxid (nátrium-hidroxid - pH beállítás).
Kapacitás: 30 mlTermékkód
  • NAV229


Kategória
Top