facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Kimmy Candles Aroma diffúzor Tölgyfa

Márka: Kimmy Candles

23,30 €
20,90 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 8 felhasználók.

  • Ingyenes csere és visszaküldés
  • Ingyenes szállítás 80 EUR
TwitterFacebook

Termékleírás Kimmy Candles Aroma diffúzor Tölgyfa

Aroma diffúzor nagyon férfias (férfi) illattal, amely tölgyfából, tömjénből és citrusokból áll.

A férfi kölnire emlékeztető illatú gyertya remek kompromisszum, ha ketten vagytok a háztartásban, és a másik egyszerűen nem szereti az édes és virágos illatokat.

Az első szippantásnál valóban egy jóképű és elegáns férfi képe fut át a fejeden. Férfias illat, amely érzéki, sőt, egy kicsit titokzatos is. Az illatot finoman füstös dohány, meleg fűszerek és egy csipetnyi konyak illata öleli körül, amelyet tölgy, ébenfa, tömjén és pézsma természetes jegyei egészítenek ki.


Az illat intenzitása: enyhe vagy közepes

7 pálcika csomagonként

2-3 hónapig tart

2 hetente egyszer átforgatni a pálcikákat

összetevők: növényi glicerin, illóolaj

Kapacitás: 100 mlHogyan kell használni a diffúzort?

Az aromadiffúzor az egyik legegyszerűbb módja a belső tér illatosításának.

Egyszerűen helyezze a pálcikákat a diffúzoros üvegbe, és az illat spontán elkezd szabadulni a helyiségben. Alkalmas helyettesítője az illatgyertyáknak vagy aromaterápiás tealámpáknak, amelyeket folyamatosan felügyelni kell.

Ezért például irodai épületekben is használható, ahol a tűzvédelmi előírások nem teszik lehetővé a nyílt láng használatát zárt térben.


Mire valók a pálcikák?

A behelyezett pálcikák számától függően maga szabályozza az illat intenzitását. Minél többet adsz hozzá, annál illatosabb lesz az otthonod.

Kisebb helyiségek, fürdőszobák vagy folyosók esetében 1-3 pálcika is elég. Nappali és konyha esetén 4-7 pálcika, ízléstől és a helyiség méretétől függően.


Hová tegyük?

A diffúzort olyan helyre helyezzük, ahol van légáramlás. Az illat így nagyobb eséllyel terjed el a szoba minden sarkában.

iroda

nappali - asztalra, polcra

szoba - sarokasztalra

fürdőszoba - szekrényre

előszoba - olyan helyre, ahol huzat van

TIPP: helyezd egy polcra vagy más bútorra az ajtó mellé - érezni fogod a kellemes illatot, amikor belépsz a szobába, és az illat a távolban ismét elillan.


Hogyan kell ápolni a diffúzort?

Nem kell hozzá szinte semmi. Az egyetlen dolog, amit ajánlok, hogy hetente egyszer forgassa meg a botokat. A pálcikák a másik oldalról is beszívódnak, és az illat egyenletesebben szabadul fel.

Ha a diffúzorod kifogy, és újratöltöd, javasoljuk, hogy öblítsd le szappanos vízzel, és szerezz be teljesen új pálcikákat. Az új utántöltő nem keveredik a régivel, és a kicserélt pálcikák új használatra lesznek alkalmasak.Termékkód
  • DF3


Kategória
Top