facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Jack n Jill Gyermek fogkrém - banán BIO (50 g) - fluoridmentes, bio körömvirág kivonattal

Márka: Jack n Jill

7,41 €
6,70 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 7 felhasználók.

  • Ingyenes szállítás 80 EUR

Termékleírás Jack n Jill Gyermek fogkrém - banán BIO (50 g) - fluoridmentes, bio körömvirág kivonattal

A Jack n' Jill 100%-ban természetes fogkrém organikus gyümölcsízeket tartalmaz, és a gyermekek számára teljesen biztonságos a lenyelése. A gyengéd ínyápolás érdekében bio körömvirágkivonatot is tartalmaz. Az összetevők hipoallergének és megelőzik a fogszuvasodást. Gyermekeknek 6 hónapos kortól alkalmas. Nem tartalmaz problémás anyagokat, állati eredetű nyersanyagokat, és nem tesztelték állatokon. A Jack n' Jill tulajdonosa egy fiatal ausztrál pár, Justin és Rachel. Ők fejlesztették ki az első teljesen természetes, biztonságos, organikus babafogkrémet, amelyet ráadásul szórakoztató használni. Ma már teljes körű természetes fogápolási termékeket kínálnak csecsemők, kisgyermekek és gyermekek számára. Minimalizálják a csomagolást, és a lehető legtöbb újrahasznosított és természetes anyagot használják.Tanúsítványok: PeTA, Ecocert Cosmos Natural
A természetes összetevők aránya: 100%
A szerves összetevők aránya az egészből, kivéve a vizet és az ásványi anyagokat: 5%
Származási ország: Ausztrália
RDA koptatási együttható: a gyártó nem adta meg
Az illatanyag eredete: természetes
Mit tegyen a csomagolással: Az üres tubus a vegyes hulladékba való, sajnos a fogkrémtubusok nem újrahasznosíthatók a csomagolásban lévő maradványok miatt.
összetevők: xilit, tisztított víz, glicerin (kókuszból), szilícium-dioxid (kovasav), bio banán aroma, xantán gumi, bio körömvirág kivonat, kálium-szorbát (természetes forrásból), citromsav.
Súly: 50 g
.Termékkód
  • JAJ003


Kategória
Top