facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Inkkas Tekkies Flexaire

Márka: Inkkas

68,90 €
34,90 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Mérettáblázat
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 5 felhasználók.

  • Ingyenes csere és visszaküldés
  • Ingyenes szállítás 80 EUR
TwitterFacebook

Termékleírás Inkkas Tekkies Flexaire

A világ fővárosai, a geometrikus minták, a természethez való visszatérés és a hihetetlen kényelem ihlette ezeket a könnyű, időtálló tornacipőket a nyugat-afrikai textíliák hagyományos díszítési folyamata ihlette. Ez az egyedi stílus egyedi, és eredetének nyomon követése még egy kis nyugat-afrikai textilbolt tulajdonosának is nehéz feladat lenneAnyag:
Felsőrész - textil és poliészter
bélés - textil
talp - EVA - ultrakönnyű anyag, amely a legjobb mind a tartásban, mind az ütéscsillapításban,
egyéb jellemzők - az anyag nem szivárogtatja a festéket, a kivehető talpbetét formázott, boltozattartással. A csizma sportolásra is alkalmas.

Egy kis extra:Ha úgy döntesz, hogy megveszed ezt az eredeti csizmát, az Inkkas márka elültet egy fát a Trees for the future nevű szervezeten keresztül, amely már több mint 27 éve segíti bolygónk újraerdősítését, és támogatja az afrikai és dél-amerikai távoli közösségek fejlődését és életszínvonalának növekedését.Termékkód
  • JS278330
Inkkas logo

A márkáról Inkkas

Egyedi lábbelik azok számára, akik nem félnek kitűnni a tömegből. Az INKKAS a kényelem, a minőség és a szemet gyönyörködtető stílus tökéletes kombinációja. Az Inkkas egy Dél-Amerikából származó cipőmárka. A márka alapítása óta nagy gondot fordítanak arra, hogy a vállalat működése pozitív hatást gyakoroljon a környezetre. A vállalat filozófiája a méltányos kereskedelem, a jótékonyság és a hitelesség elvein alapul.

A vállalat részt vesz a One shoe One tree projektben, amelynek keretében minden egyes eladott cipő után egy fát ültetnek az Amazonas esőerdőben. Az Inkkas termékek helyi mexikói műhelyekkel együttműködve készülnek, amelyek teljes mértékben helyi vállalatok és szervezetek tulajdonában vannak. Ezek a gyárak modernek, biztonságosak és szigorúan betartják a törvényben meghatározott munkafeltételeket. A termelésben részt vevő minden egyes személy elmúlt 18 éves, és a hozzájárulásukért méltányos díjazásban részesül.
Az Inkkas cipők gyártásához a legmagasabb minőségű, eredeti anyagokat használják.Kategória
Top