facebook
A 14:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Inkkas Slate High-top

Márka: Inkkas

64,90 €
32,90 €

Készleten - szállítás ma
Mérettáblázat
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 1 felhasználó.

  • Ingyenes csere és visszaküldés
  • Ingyenes szállítás 80 EUR
TwitterFacebook

Termékleírás Inkkas Slate High-top

Slate a neve az ikonikus Inkkas mintának, amely abban a pillanatban vált népszerűvé, amikor ennek a stílusos cipőnek az első darabjai először érkeztek Peruból a rajongókhoz. A széles színválaszték, valamint a pala szürke szín, amely az Inkkas márka egyik zászlóshajó színének számít, tökéletes kombináció és garancia a sikerre.Anyag:
Felsőrész - autentikus perui textil
Bélés - textil
talp - gumi
Más tulajdonságok - az anyag nem szivárogtatja a festéket, a kivehető talpbetét ívelt, ívtámasszal ellátott.

Egy kis extra: Ha úgy döntesz, hogy megveszed ezt az eredeti cipőt, az Inkkas márka elültet egy fát a Trees for the future (Fák a jövőért) szervezeten keresztül, amely több mint 27 éve segíti bolygónk újraerdősítését, és támogatja az afrikai és dél-amerikai távoli közösségek fejlődését és életszínvonalának növekedését.Termékkód
  • P010506
Inkkas logo

A márkáról Inkkas

Egyedi lábbelik azok számára, akik nem félnek kitűnni a tömegből. Az INKKAS a kényelem, a minőség és a szemet gyönyörködtető stílus tökéletes kombinációja. Az Inkkas egy Dél-Amerikából származó cipőmárka. A márka alapítása óta nagy gondot fordítanak arra, hogy a vállalat működése pozitív hatást gyakoroljon a környezetre. A vállalat filozófiája a méltányos kereskedelem, a jótékonyság és a hitelesség elvein alapul.

A vállalat részt vesz a One shoe One tree projektben, amelynek keretében minden egyes eladott cipő után egy fát ültetnek az Amazonas esőerdőben. Az Inkkas termékek helyi mexikói műhelyekkel együttműködve készülnek, amelyek teljes mértékben helyi vállalatok és szervezetek tulajdonában vannak. Ezek a gyárak modernek, biztonságosak és szigorúan betartják a törvényben meghatározott munkafeltételeket. A termelésben részt vevő minden egyes személy elmúlt 18 éves, és a hozzájárulásukért méltányos díjazásban részesül.
Az Inkkas cipők gyártásához a legmagasabb minőségű, eredeti anyagokat használják.Kategória
Top