facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Inkkas Sassy High-top

Márka: Inkkas

60,20 €
18,10 €

A termék nincs raktáron
TwitterFacebook

Termékleírás Inkkas Sassy High-top

Fehér, kék, piros - ez a klasszikus trikolor jól mutathat a nemzeti címeren, de cipőn? Ez egy unalmas, ami már régen kiment a divatból. De a kék, rózsaszín és sárga kombinációja? Ez valami forradalmi és esztétikailag tökéletes! A Sassy High-top modell erről első pillantásra meggyőzi Önt. Ez a színkombináció Önt és a környezetében lévőket iriggyé teszi, és megbánja, hogy nem vette meg ezt a modellt korábban.Anyag:

Felsőrész - textil, nejlon és poliészter
Bélés - textil
talp - gumi
Más jellemzők - Kivehető talpbetét formázott boltozati alátámasztással.

Egy kis extra: Ha úgy döntesz, hogy megveszed ezt az eredeti cipőt, az Inkkas márka elültet egy fát a Trees for the future nevű szervezeten keresztül, amely több mint 27 éve segíti bolygónk újraerdősítését, támogatva a fejlődést és az életszínvonal növekedését távoli közösségekben Afrikában és Dél-Amerikában.Termékkód
  • KL302347
Inkkas logo

A márkáról Inkkas

Egyedi lábbelik azok számára, akik nem félnek kitűnni a tömegből. Az INKKAS a kényelem, a minőség és a szemet gyönyörködtető stílus tökéletes kombinációja. Az Inkkas egy Dél-Amerikából származó cipőmárka. A márka alapítása óta nagy gondot fordítanak arra, hogy a vállalat működése pozitív hatást gyakoroljon a környezetre. A vállalat filozófiája a méltányos kereskedelem, a jótékonyság és a hitelesség elvein alapul.

A vállalat részt vesz a One shoe One tree projektben, amelynek keretében minden egyes eladott cipő után egy fát ültetnek az Amazonas esőerdőben. Az Inkkas termékek helyi mexikói műhelyekkel együttműködve készülnek, amelyek teljes mértékben helyi vállalatok és szervezetek tulajdonában vannak. Ezek a gyárak modernek, biztonságosak és szigorúan betartják a törvényben meghatározott munkafeltételeket. A termelésben részt vevő minden egyes személy elmúlt 18 éves, és a hozzájárulásukért méltányos díjazásban részesül.
Az Inkkas cipők gyártásához a legmagasabb minőségű, eredeti anyagokat használják.Kategória
Top