facebook
A 14:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Inkkas Salty

Márka: Inkkas

60,90 €

Készleten - szállítás ma
Mérettáblázat
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 4 felhasználók.

  • Ingyenes csere és visszaküldés
  • Ingyenes szállítás 80 EUR
TwitterFacebook

Termékleírás Inkkas Salty

A kreativitásnak nincsenek határai - még az új Salty Slip-on esetében is, amely szó szerint minden színnel játszik. Tudasd a környezeteddel, hogy kreatív, és ami még fontosabb, eredeti ember vagy, aki nem fél attól, hogy minden cipőre más-más mintát húzzon. Így biztos lehetsz benne, hogy aligha fogsz találkozni bárkivel, akinek akár csak távolról is hasonló cipője lenne.Anyag:

Felsőrész - poliészter
Bélés - textil
talp - gumi
Más tulajdonságok - Kivehető talpbetét formázott boltozati alátámasztással.

Egy kis extra: Ha úgy döntesz, hogy megvásárolod ezeket az eredeti cipőket, az Inkkas márka elültet egy fát a Trees for the future (Fák a jövőért) nevű szervezeten keresztül, amely több mint 27 éve segít bolygónk újraerdősítésében, és támogatja a távoli afrikai és dél-amerikai közösségek fejlődését és életszínvonalának növekedését.Termékkód
  • KL302340
Inkkas logo

A márkáról Inkkas

Egyedi lábbelik azok számára, akik nem félnek kitűnni a tömegből. Az INKKAS a kényelem, a minőség és a szemet gyönyörködtető stílus tökéletes kombinációja. Az Inkkas egy Dél-Amerikából származó cipőmárka. A márka alapítása óta nagy gondot fordítanak arra, hogy a vállalat működése pozitív hatást gyakoroljon a környezetre. A vállalat filozófiája a méltányos kereskedelem, a jótékonyság és a hitelesség elvein alapul.

A vállalat részt vesz a One shoe One tree projektben, amelynek keretében minden egyes eladott cipő után egy fát ültetnek az Amazonas esőerdőben. Az Inkkas termékek helyi mexikói műhelyekkel együttműködve készülnek, amelyek teljes mértékben helyi vállalatok és szervezetek tulajdonában vannak. Ezek a gyárak modernek, biztonságosak és szigorúan betartják a törvényben meghatározott munkafeltételeket. A termelésben részt vevő minden egyes személy elmúlt 18 éves, és a hozzájárulásukért méltányos díjazásban részesül.
Az Inkkas cipők gyártásához a legmagasabb minőségű, eredeti anyagokat használják.Kategória
Top