facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Inkkas Okapi Camping Boot

Márka: Inkkas

100,90 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Mérettáblázat
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 7 felhasználók.

  • Ingyenes csere és visszaküldés
  • Ingyenes szállítás 80 EUR
TwitterFacebook

Termékleírás Inkkas Okapi Camping Boot

A színek a trópusi esőerdőket tükrözik, amelyek az okapi állatnak adnak otthont, amelynek jellegzetes csíkos színvilága ihlette ezt a túrabakancsot. Minden pár etikus kézzel, a legjobb anyagok felhasználásával készül. A külső rész prémium minőségű, csiszolt bőrből készült, megkülönböztető színű anyaggal. Belseje párnázott bélésből és kivehető talpbetétből áll, amely szintén anatómiailag formázott.Termékkód
  • AW190502
Inkkas logo

A márkáról Inkkas

Egyedi lábbelik azok számára, akik nem félnek kitűnni a tömegből. Az INKKAS a kényelem, a minőség és a szemet gyönyörködtető stílus tökéletes kombinációja. Az Inkkas egy Dél-Amerikából származó cipőmárka. A márka alapítása óta nagy gondot fordítanak arra, hogy a vállalat működése pozitív hatást gyakoroljon a környezetre. A vállalat filozófiája a méltányos kereskedelem, a jótékonyság és a hitelesség elvein alapul.

A vállalat részt vesz a One shoe One tree projektben, amelynek keretében minden egyes eladott cipő után egy fát ültetnek az Amazonas esőerdőben. Az Inkkas termékek helyi mexikói műhelyekkel együttműködve készülnek, amelyek teljes mértékben helyi vállalatok és szervezetek tulajdonában vannak. Ezek a gyárak modernek, biztonságosak és szigorúan betartják a törvényben meghatározott munkafeltételeket. A termelésben részt vevő minden egyes személy elmúlt 18 éves, és a hozzájárulásukért méltányos díjazásban részesül.
Az Inkkas cipők gyártásához a legmagasabb minőségű, eredeti anyagokat használják.Kategória
Top