facebook
A 14:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Inkkas Fraggle High Top

Márka: Inkkas

68,90 €
34,90 €

Készleten - szállítás ma
Mérettáblázat
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 5 felhasználók.

  • Ingyenes csere és visszaküldés
  • Ingyenes szállítás 80 EUR
TwitterFacebook

Termékleírás Inkkas Fraggle High Top

Még sosem volt Inkkasque! Rajtad áll, hogy hány színt mutatsz a külvilágnak, a tornacipő belseje a kedvenc színes perui anyagodból készült, így bármikor felhajthatod az oldalát, és egy másik viselési lehetőséged is van. A kényelmet menet közben a prémium minőségű, kivehető, anatómiailag formázott talpbetét garantálja. Bónuszként tegyük hozzá, hogy ezek vegán tornacipők.Termékkód
  • AW180103
Inkkas logo

A márkáról Inkkas

Egyedi lábbelik azok számára, akik nem félnek kitűnni a tömegből. Az INKKAS a kényelem, a minőség és a szemet gyönyörködtető stílus tökéletes kombinációja. Az Inkkas egy Dél-Amerikából származó cipőmárka. A márka alapítása óta nagy gondot fordítanak arra, hogy a vállalat működése pozitív hatást gyakoroljon a környezetre. A vállalat filozófiája a méltányos kereskedelem, a jótékonyság és a hitelesség elvein alapul.

A vállalat részt vesz a One shoe One tree projektben, amelynek keretében minden egyes eladott cipő után egy fát ültetnek az Amazonas esőerdőben. Az Inkkas termékek helyi mexikói műhelyekkel együttműködve készülnek, amelyek teljes mértékben helyi vállalatok és szervezetek tulajdonában vannak. Ezek a gyárak modernek, biztonságosak és szigorúan betartják a törvényben meghatározott munkafeltételeket. A termelésben részt vevő minden egyes személy elmúlt 18 éves, és a hozzájárulásukért méltányos díjazásban részesül.
Az Inkkas cipők gyártásához a legmagasabb minőségű, eredeti anyagokat használják.Kategória
Top