facebook
A 14:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Inkkas Flora

Márka: Inkkas

84,91 €
42,89 €

A termék nincs raktáron
TwitterFacebook

Termékleírás Inkkas Flora

Virágos szépségek, hogy feldobják a napodat. Az egzotikus kocogókkal az afrikai dzsungel növényvilágának hordozása gyerekjáték. A fekete és a sárga kombinációja az élénk színekkel együtt feldobja a mindennapi öltözéket is. A puha belső bélés maximális kényelmet biztosít az egész napos viselethez. Az egészséges járást támogatja a talpbetét anatómiai formája, amely szintén kivehető.Termékkód
  • D225100
Inkkas logo

A márkáról Inkkas

Egyedi lábbelik azok számára, akik nem félnek kitűnni a tömegből. Az INKKAS a kényelem, a minőség és a szemet gyönyörködtető stílus tökéletes kombinációja. Az Inkkas egy Dél-Amerikából származó cipőmárka. A márka alapítása óta nagy gondot fordítanak arra, hogy a vállalat működése pozitív hatást gyakoroljon a környezetre. A vállalat filozófiája a méltányos kereskedelem, a jótékonyság és a hitelesség elvein alapul.

A vállalat részt vesz a One shoe One tree projektben, amelynek keretében minden egyes eladott cipő után egy fát ültetnek az Amazonas esőerdőben. Az Inkkas termékek helyi mexikói műhelyekkel együttműködve készülnek, amelyek teljes mértékben helyi vállalatok és szervezetek tulajdonában vannak. Ezek a gyárak modernek, biztonságosak és szigorúan betartják a törvényben meghatározott munkafeltételeket. A termelésben részt vevő minden egyes személy elmúlt 18 éves, és a hozzájárulásukért méltányos díjazásban részesül.
Az Inkkas cipők gyártásához a legmagasabb minőségű, eredeti anyagokat használják.Kategória
Top