facebook
A 14:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Inkkas Black Eyed Jogger

Márka: Inkkas

72,90 €
29,90 €

A termék nincs raktáron
TwitterFacebook

Termékleírás Inkkas Black Eyed Jogger

A futáshoz vagy szabadidőhöz való cipőnek nem kell unalmasnak lennie, a mi Black Eyed Joggerünk a bizonyíték erre. A stílusos virágmotívum minden alkalommal feldobja a hangulatát, amikor viseli. Eredetiségén túlmenően örülni fog anatómiai formájának és kényelmes, hólyagmentes járási élményének.Anyag:

Felsőrész - textil és velúr
Bélés - szintetikus
talp - gumi és EVA
Más tulajdonságok - Kivehető talpbetét formázott boltozati alátámasztással.

Egy kis extra: Ha úgy döntesz, hogy megveszed ezt az eredeti cipőt, az Inkkas márka elültet egy fát a Trees for the future nevű szervezeten keresztül, amely több mint 27 éve segíti bolygónk újraerdősítését, támogatva a fejlődést és az életszínvonal növekedését távoli közösségekben Afrikában és Dél-Amerikában.Termékkód
  • NP020023
Inkkas logo

A márkáról Inkkas

Egyedi lábbelik azok számára, akik nem félnek kitűnni a tömegből. Az INKKAS a kényelem, a minőség és a szemet gyönyörködtető stílus tökéletes kombinációja. Az Inkkas egy Dél-Amerikából származó cipőmárka. A márka alapítása óta nagy gondot fordítanak arra, hogy a vállalat működése pozitív hatást gyakoroljon a környezetre. A vállalat filozófiája a méltányos kereskedelem, a jótékonyság és a hitelesség elvein alapul.

A vállalat részt vesz a One shoe One tree projektben, amelynek keretében minden egyes eladott cipő után egy fát ültetnek az Amazonas esőerdőben. Az Inkkas termékek helyi mexikói műhelyekkel együttműködve készülnek, amelyek teljes mértékben helyi vállalatok és szervezetek tulajdonában vannak. Ezek a gyárak modernek, biztonságosak és szigorúan betartják a törvényben meghatározott munkafeltételeket. A termelésben részt vevő minden egyes személy elmúlt 18 éves, és a hozzájárulásukért méltányos díjazásban részesül.
Az Inkkas cipők gyártásához a legmagasabb minőségű, eredeti anyagokat használják.Kategória
Top