facebook
A 14:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Inkkas Bald Eagle Camping Boot

Márka: Inkkas

100,90 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Mérettáblázat
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 4 felhasználók.

  • Ingyenes csere és visszaküldés
  • Ingyenes szállítás 80 EUR
TwitterFacebook

Termékleírás Inkkas Bald Eagle Camping Boot

Tudja, milyen a világ madártávlatból? Szárnyalj az Inkkas-szal. Egy új pár egyedülállóan kényelmes Camping csizma egy amerikai sast tart a szárnyai alatt. Olyan hatalmas szárnyfesztávolságú, hogy teljes pompájában túrabakancsot díszít. A férfinak vagy a nőnek szólnak? Mindkettőhöz különböző méretben kapható.Anyag:
Felsőrész - velúr és textil
bélés - bőr
talp - gumi
egyéb jellemzők - az anyag nem szivárogtatja a festéket, a kivehető talpbetét ívtartóval van kialakítva.

Egy kis extra: Ha úgy döntesz, hogy megvásárolod ezeket az eredeti cipőket, az Inkkas márka elültet egy fát a Trees for the future (Fák a jövőért) nevű szervezeten keresztül, amely több mint 27 éve segít bolygónk újraerdősítésében, és támogatja a távoli afrikai és dél-amerikai közösségek fejlődését és életszínvonalának növekedését.Termékkód
  • CB189703
Inkkas logo

A márkáról Inkkas

Egyedi lábbelik azok számára, akik nem félnek kitűnni a tömegből. Az INKKAS a kényelem, a minőség és a szemet gyönyörködtető stílus tökéletes kombinációja. Az Inkkas egy Dél-Amerikából származó cipőmárka. A márka alapítása óta nagy gondot fordítanak arra, hogy a vállalat működése pozitív hatást gyakoroljon a környezetre. A vállalat filozófiája a méltányos kereskedelem, a jótékonyság és a hitelesség elvein alapul.

A vállalat részt vesz a One shoe One tree projektben, amelynek keretében minden egyes eladott cipő után egy fát ültetnek az Amazonas esőerdőben. Az Inkkas termékek helyi mexikói műhelyekkel együttműködve készülnek, amelyek teljes mértékben helyi vállalatok és szervezetek tulajdonában vannak. Ezek a gyárak modernek, biztonságosak és szigorúan betartják a törvényben meghatározott munkafeltételeket. A termelésben részt vevő minden egyes személy elmúlt 18 éves, és a hozzájárulásukért méltányos díjazásban részesül.
Az Inkkas cipők gyártásához a legmagasabb minőségű, eredeti anyagokat használják.Kategória
Top