facebook
A 14:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Inkkas Bald Eagle

Márka: Inkkas

60,90 €
36,91 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Mérettáblázat
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 3 felhasználók.

  • Ingyenes csere és visszaküldés
  • Ingyenes szállítás 80 EUR
TwitterFacebook

Termékleírás Inkkas Bald Eagle

Milyen lenne repülni és a világot a sasok szemszögéből látni. Az égbolt e lélegzetelállító királyait a cipőjén is viselheti. Az új Bald Eagle modell egy sast ábrázol, amelynek szárnyai a cipő teljes kerületén átívelnek. Nem fogsz repülni velük, de biztosan nem maradnak észrevétlenek.Anyag:

Felsőrész - textil
bélés - textil
talp - gumi
egyéb jellemzők - kivehető talpbetét formázott, ívtámasszal.

Egy kis extra: Ha úgy döntesz, hogy megveszed ezt az eredeti cipőt, az Inkkas márka elültet egy fát a Trees for the future nevű szervezeten keresztül, amely több mint 27 éve segíti bolygónk újraerdősítését, támogatva a fejlődést és az életszínvonal növekedését távoli közösségekben Afrikában és Dél-Amerikában.Termékkód
  • NA027102
Inkkas logo

A márkáról Inkkas

Egyedi lábbelik azok számára, akik nem félnek kitűnni a tömegből. Az INKKAS a kényelem, a minőség és a szemet gyönyörködtető stílus tökéletes kombinációja. Az Inkkas egy Dél-Amerikából származó cipőmárka. A márka alapítása óta nagy gondot fordítanak arra, hogy a vállalat működése pozitív hatást gyakoroljon a környezetre. A vállalat filozófiája a méltányos kereskedelem, a jótékonyság és a hitelesség elvein alapul.

A vállalat részt vesz a One shoe One tree projektben, amelynek keretében minden egyes eladott cipő után egy fát ültetnek az Amazonas esőerdőben. Az Inkkas termékek helyi mexikói műhelyekkel együttműködve készülnek, amelyek teljes mértékben helyi vállalatok és szervezetek tulajdonában vannak. Ezek a gyárak modernek, biztonságosak és szigorúan betartják a törvényben meghatározott munkafeltételeket. A termelésben részt vevő minden egyes személy elmúlt 18 éves, és a hozzájárulásukért méltányos díjazásban részesül.
Az Inkkas cipők gyártásához a legmagasabb minőségű, eredeti anyagokat használják.Kategória
Top