facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Inkkas Andes Ice

Márka: Inkkas

84,91 €
42,89 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Mérettáblázat
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 7 felhasználók.

  • Ingyenes csere és visszaküldés
  • Ingyenes szállítás 80 EUR
TwitterFacebook

Termékleírás Inkkas Andes Ice

Szereted a természetet és különösen a hegyeket? A legendás mintát a télbe burkolózó Andok hegyekkel készítették neked. Hogy végigviszed őket egy fesztiválhétvégén, vagy a babakocsival sétálsz velük a városban, csak rajtad múlik. Fontos azonban szem előtt tartani, hogy ha egyszer felveszi őket, nem akar majd másik párat felvenni.Termékkód
  • S223807
Inkkas logo

A márkáról Inkkas

Egyedi lábbelik azok számára, akik nem félnek kitűnni a tömegből. Az INKKAS a kényelem, a minőség és a szemet gyönyörködtető stílus tökéletes kombinációja. Az Inkkas egy Dél-Amerikából származó cipőmárka. A márka alapítása óta nagy gondot fordítanak arra, hogy a vállalat működése pozitív hatást gyakoroljon a környezetre. A vállalat filozófiája a méltányos kereskedelem, a jótékonyság és a hitelesség elvein alapul.

A vállalat részt vesz a One shoe One tree projektben, amelynek keretében minden egyes eladott cipő után egy fát ültetnek az Amazonas esőerdőben. Az Inkkas termékek helyi mexikói műhelyekkel együttműködve készülnek, amelyek teljes mértékben helyi vállalatok és szervezetek tulajdonában vannak. Ezek a gyárak modernek, biztonságosak és szigorúan betartják a törvényben meghatározott munkafeltételeket. A termelésben részt vevő minden egyes személy elmúlt 18 éves, és a hozzájárulásukért méltányos díjazásban részesül.
Az Inkkas cipők gyártásához a legmagasabb minőségű, eredeti anyagokat használják.Kategória
Top