facebook
A 14:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Green Banana Paper Plumeria Slim

Márka: Green Banana Paper

24,10 €
14,40 €

Készleten - szállítás ma
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 5 felhasználók.

  • Ingyenes csere és visszaküldés
  • Ingyenes szállítás 80 EUR
TwitterFacebook

Termékleírás Green Banana Paper Plumeria Slim

A legtöbb fától eltérően a banánfa csak egyszer terem, és utána meg kell metszeni. Több mint 200 000 banánfa nő Kosrae szigetén, a Csendes-óceán rejtett ékkövén. A banánfák gyorsan megújuló erőforrásnak számítanak, és hulladékukat kihasználva továbbra is termést hoznak.


A banánrost, amely egy természetesen szép és erős növényi anyag, számtalan felhasználási lehetőséget rejt magában. Egy amerikai vállalkozó úgy döntött, hogy ezt kihasználja, és a helyiekkel együtt olyan termékeket hozott létre, amelyek minden művészt elbűvölnek. A Green Banana papír női és férfi pénztárcákat, utazótáskákat, névjegykártyákat készít, és a nagy sikerre való tekintettel folyamatosan bővíti kínálatát.


A Green Banana papír nem használ állati eredetű anyagokat a gyártás során, és egyedülálló koncepciójáért már a Vegan Action és a PETA-Approved Vegan is díjat kapott.A Green banana papper pénztárcák kegyetlenségtől mentes, a lehető legtermészetesebb módon készülnek. Vízállóak és teljesen egyediek. Maguk a banánszálak vízállóak, és a gyártási folyamat során egy vékony viaszbevonat növeli a pénztárca tartósságát. Ez a mindennapi használat során is védi a pénztárcát. Az eredeti designt maga a mikronéziai szigeteken zajló élet ihlette. A felületen lévő illusztrációkat kézzel, vízbázisú tintával festették.Termékkód
  • GBP-13013


Kategória
Top