facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR
 
(0 termékek)
 

Frosch


A Frosch márka több mint 30 éve kínál megoldásokat a tiszta és egészséges otthonhoz. A zöld békával ellátott termékek garantálják a megbízható hatást és a bőrrel és a környezettel szembeni gyengédséget. Minden Frosch tisztító- és ápolószer tartalma biológiailag könnyen lebomlik a természetben, és nem hagy ökológiai lábnyomot. A termékek ezért otthoni tisztítószerekben is használhatók. A csomagolás 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható anyagból készült, így nem keletkezik műanyag hulladék. Nagy hangsúlyt fektetnek magára a gyártási folyamatra, amely a lehető legalacsonyabb energiafogyasztás és a természetes megújuló erőforrások felhasználása érdekében a legmagasabb ökológiai szabványok szerint zajlik. A Frosch márka számos ökológiai tanúsítvány hordozója, mint például: EMAS, EU Ecolabel, Cradle to Cradle, Green Brands és mások.

Frosch: Az ökológiai tisztítás szinonimája


Amikor Frosch-t halljuk, legtöbbünknek a gyengéd és hatékony tisztítószerek jutnak eszébe. A márka az ökológiára és a fenntarthatóságra helyezett hangsúlyáról ismert, és a 20. század végi megalakulása óta már jelentős előrelépéseket tett a zöld tisztítás terén.

Ökológiai és biztonságos


A Frosch olyan tisztítószerek gyártására specializálódott, amelyek nemcsak hatékonyak, hanem környezettudatosak is. A termékek biológiailag lebomlanak és olyan természetes összetevőkből készülnek, mint a citrom és a borkősav, amelyek nemcsak hatékonyak, de környezetbarátak is.

Tanúsítvány és átláthatóság


Frosch elkötelezettsége az ökológia iránt nem csupán marketingfogás. A vállalat számos tanúsítvánnyal büszkélkedhet, beleértve az ökocímkéket és egyéb védjegyeket, amelyek megerősítik környezetvédelmi felelősségét. Az átláthatóság Frosch filozófiájának kulcseleme; minden összetevő és környezetre gyakorolt ​​hatása egyértelműen fel van tüntetve a címkéken.

Innováció és választék


A Frosch folyamatosan újítja termékeit és választékát a klasszikus tisztítószerektől a speciális ökológiai mosószerekig. A cég nem fél új, fenntartható technológiákkal és nyersanyagokkal kísérletezni, amivel az ökológiai tisztítás piacának élvonalában marad.

A fenntarthatóság iránti elkötelezettség


Az ökológiai termékek mellett a Frosch elkötelezett a fenntartható csomagolás mellett is. Csomagolásainak nagy része újrahasznosított anyagokból készül, és úgy tervezték, hogy könnyen újrahasznosítható legyen, ami egy újabb lépés a környezeti lábnyom minimalizálása felé.

Manapság, amikor a fenntarthatóság egyre inkább napirendre kerül, a Frosch az ökológiai tisztítás egyik úttörője. Termékei nemcsak hatékonyan tisztítanak, hanem azt is megmutatják, hogy a környezetvédelem és a fenntarthatóság minőséggel és hatékonysággal párosulhat. A Frosch tehát nem csak egy márka, hanem egy hang is, amely mindannyiunkat környezettudatos magatartásra hív.

Kategória
Top