facebook
A 14:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Ecoalf San Diego Unisex Because Sweatshirt Off White

Márka: Ecoalf

76,90 €
53,91 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 1 felhasználó.

  • Ingyenes csere és visszaküldés
  • Ingyenes szállítás 80 EUR
TwitterFacebook

Termékleírás Ecoalf San Diego Unisex Because Sweatshirt Off White

Élvezze a kényelmet és a jó közérzetet a pulóver maximálisan környezetbarát gyártásának köszönhetően. Az anyag 65%-ban újrahasznosított organikus pamutból és 35%-ban újrahasznosított poliészterből áll.

A vásárlás 10%-át az Ecoalf Alapítványnak és annak Upcycling the Oceans projektjének adományozza, amely az óceánok hulladéktól való megtisztítását tűzte ki célul, amit aztán más termékeihez használt anyaggá alakít.

Az anyagot az Ecoalf Alapítvány az óceánok megtisztítására fordítja.Termékkód
  • GASTSANDI3830WS20-001
Ecoalf logo

A márkáról Ecoalf

Az ECOALF egy spanyol márka, amely megvalósítja ambiciózus tervét, miszerint hulladékból készít ruhákat és cipőket. A cél a Földközi-tengerben talált műanyagok granulátummá, fonallá és szövetekké történő átalakítása - ezt a folyamatot nevezik upcyclingnak.

Az ECOALF termékcsalád férfi és női ruházatot, hátizsákokat és lábbeliket tartalmaz. Minden ECOALF termék 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül. Kínálatunkban olyan stílusos tornacipőket talál, amelyek 59%-ban újrahasznosított PET-palackokból és 41%-ban Sorona, azaz újrahasznosított nejlonból készülnek. A 100%-os átláthatóság és a legmagasabb szintű minőség biztosítása érdekében az ECOALF csapata irányítja a teljes folyamatot a hulladékgyűjtéstől az újrahasznosítási technológiáig, a gyártásig, a tervezésig és a kiskereskedelemig. A szövetek eldobott halászhálókból, PET-palackokból, használt gumiabroncsokból, kávéból, pamutból és gyapjúból készülnek.Kategória
Top