facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Ingyenes szállítás 80 EUR

Ecoalf Oregon Topo

: Ecoalf

84,91 €
59,90 €

Készleten - szállítás ma
Mérettáblázat
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 8 felhasználók.

  • Ingyenes csere és visszaküldés
  • Ingyenes szállítás 80 EUR
TwitterFacebook

Termékleírás Ecoalf Oregon Topo

Az Ecoalf fenntartható Oregon tornacipőjét a maximális járási kényelemre tervezték, köszönhetően a phylonból és tengeri moszatból készült innovatív, ultrakönnyű talpnak. Tökéletes a mindennapokra, légáteresztő, vízálló és vízlepergető.

Tapasztald meg az érzést! Sétáljon a városban vagy a természetben az óceánból és tengeri hulladékból készült könnyű és környezetbarát tornacipőben. Meg fog lepődni magának a cipőnek a könnyedségén és a kényelmén. A sokoldalú színkombinációnak köszönhetően bármilyen alkalomra tökéletes.

Termékkód
  • SHSNOREGO0483UW19-054
Ecoalf logo

A márkáról Ecoalf

Az ECOALF egy spanyol márka, amely megvalósítja ambiciózus tervét, miszerint hulladékból készít ruhákat és cipőket. A cél a Földközi-tengerben talált műanyagok granulátummá, fonallá és szövetekké történő átalakítása - ezt a folyamatot nevezik upcyclingnak.

Az ECOALF termékcsalád férfi és női ruházatot, hátizsákokat és lábbeliket tartalmaz. Minden ECOALF termék 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül. Kínálatunkban olyan stílusos tornacipőket talál, amelyek 59%-ban újrahasznosított PET-palackokból és 41%-ban Sorona, azaz újrahasznosított nejlonból készülnek. A 100%-os átláthatóság és a legmagasabb szintű minőség biztosítása érdekében az ECOALF csapata irányítja a teljes folyamatot a hulladékgyűjtéstől az újrahasznosítási technológiáig, a gyártásig, a tervezésig és a kiskereskedelemig. A szövetek eldobott halászhálókból, PET-palackokból, használt gumiabroncsokból, kávéból, pamutból és gyapjúból készülnek.Kategória
Top