facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Ecoalf Cool sneakers woman

Márka: Ecoalf

88,90 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Mérettáblázat
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 4 felhasználók.

  • Ingyenes csere és visszaküldés
  • Ingyenes szállítás 80 EUR
TwitterFacebook

Termékleírás Ecoalf Cool sneakers woman


Mutasd meg mindenkinek, hogy elég volt. A Föld bolygó veszélyben van, és itt az ideje, hogy cselekedjünk. Ezek a bokáig érő fekete tornacipők közvetlen felhívást jelentenek a cselekvésre. Ráadásul a megvásárlásukkal megmutatod, hogy törődsz a bolygónkkal, hiszen újrahasznosított anyagokból, környezetbarát módon készültek.

Termékkód
  • SHSNCOOL00761WW20-319
Ecoalf logo

A márkáról Ecoalf

Az ECOALF egy spanyol márka, amely megvalósítja ambiciózus tervét, miszerint hulladékból készít ruhákat és cipőket. A cél a Földközi-tengerben talált műanyagok granulátummá, fonallá és szövetekké történő átalakítása - ezt a folyamatot nevezik upcyclingnak.

Az ECOALF termékcsalád férfi és női ruházatot, hátizsákokat és lábbeliket tartalmaz. Minden ECOALF termék 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül. Kínálatunkban olyan stílusos tornacipőket talál, amelyek 59%-ban újrahasznosított PET-palackokból és 41%-ban Sorona, azaz újrahasznosított nejlonból készülnek. A 100%-os átláthatóság és a legmagasabb szintű minőség biztosítása érdekében az ECOALF csapata irányítja a teljes folyamatot a hulladékgyűjtéstől az újrahasznosítási technológiáig, a gyártásig, a tervezésig és a kiskereskedelemig. A szövetek eldobott halászhálókból, PET-palackokból, használt gumiabroncsokból, kávéból, pamutból és gyapjúból készülnek.Kategória
Top