facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

OnlyBio Maszk festett hajra Powerful Colors (200 ml) - helyreállítja az erőt és a fényt

Márka: OnlyBio

8,40 €
7,60 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 3 felhasználók.

  • Ingyenes szállítás 80 EUR

Termékleírás OnlyBio Maszk festett hajra Powerful Colors (200 ml) - helyreállítja az erőt és a fényt

Hajfestéket használsz? Ügyelj arra, hogy megfelelő egyéb hajápoló termékekkel is kiegészítsd. Ugyanis különösen a hagyományos hajfestékek nagy terhet jelenthetnek az érzékeny hajszerkezetnek, száradást, károsodást vagy töredezést okozhatnak. 


A hajfestékek negatív hatásainak csökkentésében segíthetnek a samponok, kondicionálók vagy helyreállító maszkok használata. Nézd meg, milyen színes hajra való termékeket hoz Ferwerbe a lengyel OnlyBio márka.


A OnlyBio Powerful Colors regeneráló maszk színes hajra négy olyan összetevőt tartalmaz, amelyek új életre keltik a hajad. Amandulaolaj nemcsak mikroszkopikus szinten javítja a sérült hajszerkezetet, hanem gyógyítja a kopott hajvégeket is. Hatásának köszönhetően a haj sima és fényes lesz. A növényi eredetű Hydrafeel-3™ molekula rugalmasságot kölcsönöz a hajnak és meghosszabbítja a szín tartósságát. Az erős micellák ezután megtisztítják a fejbőrt, és a fejbőr egészségének elősegítése érdekében a vért is keringetik. Fontos összetevő még az E-vitamin antioxidáns hatású, a bőr öregedését lassító hatású. 


A regeneráló maszk 99%-ban természetes összetevőkből áll, de nem csak az összetétele természetbarát. Az OnlyBio a gyártási folyamat környezeti hatásának minimalizálására is ügyel, a maszk tubus újrahasznosítható bioműanyagból fenntarthatóan termesztett cukornádból készül.


A tanúsítványok ECOCERT,amely garantálja a gyártási folyamat általános környezet-, erőforrás- és emberbarát megközelítését,  I'm Green,amely biztosítja a csomagolás fenntarthatóságát,és Vegan Society az állati eredetű nyersanyagokat nem tartalmazó termékekért.


A maszkot a megmosott és még nedves hajra kend fel, és hagyd rajta néhány percig. Ezután langyos vízzel öblítse le. A maszk használata előtt javasoljuk a sampon használatát ugyanabból az OnlyBio natúrkozmetikai termékcsaládból a festett hajra.
.Termékkód
  • OBE080


Kategória
Top